06-10-2023

ENGIE aanwezig tijdens World Hydrogen Week

Waterstof is een van de pijlers van de strategie van ENGIE, in Nederland en vanuit de Groep. Ter ondersteuning van onze ambities voor 2030, is ENGIE komende week aanwezig op de World Hydrogen Week in Rotterdam. Van 9 tot en met 13 oktober zijn hier meer dan 3.000 internationale experts aanwezig om de kracht en mogelijkheden van waterstof te delen voor een schonere en groenere wereld.

VR-Experience
Tijdens het congres spreken Grégory Bartholomé (Projectleider HyNetherlands) en Valérie Ruiz-Domingo (Group Hydrogen Vice President). Op woensdag 11 en donderdag 12 oktober is er tevens een beurs, waar ENGIE in de beursstand bezoekers door middel van een VR-experience laat beleven hoe waterstofproductie bij HyNetherlands eruit komt te zien.

In het HyNetherlands project wordt groene waterstof geproduceerd op basis van duurzame, hernieuwbare, energie. Op onze stand (A5) wordt naast de VR-experience gedetailleerd ingegaan op de doelstellingen, prestaties en toekomstplannen.

Animatie
Nieuwsgierig hoe het proces van het maken en opslaan van groene waterstof eruitziet en wie de uiteindelijke afnemers zijn? Bekijk onze animatie.

Klik op deze link om meer te weten te komen over wat de week in Rotterdam te bieden heeft.